Aquest diumenge, el Moll de la Fusta de Barcelona acollirà una festa organitzada pels treballadors de TV3 que té un doble objectiu. Pe runa banda, agrair a la ciutadania els 30 anys de la cadena. Per l’altra, reivindicar la radiotelevisió pública, el model de la qual està en “perill” per les noves retallades que vol aplicar la CCMA.

La festa, gratuïta i oberta a tothom, està finançada pels mateixos treballadors de TV3, i comptarà amb la participació desinteressada de nombrosos artistes del país. De fet, han hagut dir “no” a alguns grups perquè la llista d’actuacions ja estava tancada.

L’acte arrencarà a les 12 h amb actuacions i activitats per al públic infantil i familiar. A l’hora de dinar hi haurà una arrossada popular, i de 17 a 20 h continuarà la festa amb les actuacions d’artistes com Quimi Portet, Txarango, Andrea Motis i Joan Chaorro, Mishima, Lax’n’Busto, Pastora, Gossos o Macaco. Entre les actuacions intervendran cares conegudes de TV3, Catalunya Ràdio i del món de la cultura.

La iniciativa va sorgir durant l’assemblea de treballadors celebrada durant la vaga del passat 21 de març, on es van crear diferents comissions de treball que han mobilitzat uns 500 treballadors de TV3.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram