L’1 de gener es posarà en marxa un nou protocol d’adhesió de les ràdios municipals a la Xarxa de Comunicació Local, marc de relació amb els mitjans que ja han adoptat les televisions associades, i al qual es podran subscriure durant tot el 2014. L’adhesió suposa la possibilitat d’accedir a les línies de finançament previstes per l’ens.

Uns recursos, que, amb el nou protocol, es distribuiran amb “transparència, coherència i aplicant criteris de territorialitat”, segons va explicar el passat dimecres Carles Rossinyol, president delegat d’Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, durant la 12 edició del fòrum Infolocal, celebrat a Vic.

Per la seva banda, el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, va destacar els “incentius a la qualitat” dels continguts que incorpora el nou protocol. En aquest sentit, al setembre la Xarxa va posar en marxa un sistema per incentivar econòmicament cada trimestre una desena de programes que hagin superat un mínim de descàrregues per part d’altres emissores a la plataforma d’intercanvi de continguts.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram