A partir de gener, MTV deixarà d’emetre a la TDT estatal i la seva freqüència l’ocuparà Real Madrid TV. L’acord entre el club blanc i Intereconomía (que li ha venut el seu 25% a Net TV, adjudicatària del múltiplex) s’ha tancat aquest dimecres, segons Marca.

D’aquesta manera, el del Real Madrid serà el primer canal d’un equip de futbol que emet en obert per a tot l’Estat. Aquesta és una vella aspiració del club blanc, que l’estiu del 2012 ja es va postular per ocupar el buit que suposadament havia de deixar Marca TV, però al final la cadena va continuar emetent un any més.

Finalment, el somni del Madrid ha estat possible gràcies al desinterès de Viacom per mantenir el senyal d’MTV a la TDT en obert (sí seguirà amb Paramount Channel), cadena que va començar a emetre en proves a l’agost del 2010, i que ara segurament tornarà a ser de pagament. De fet, davant la incertesa per la possible eliminació de nou canals de la TDT, MTV va decidir renunciar a la producció pròpia després de la tercera temporada d’Alaska y Mario.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram