El jurat de la desena edició del Premi Internacional de Periodisme Vázquez Montalbán en la categoria esportiva, ha decidit distingir l’escriptor i articulista Sergi Pàmies. El veredicte destaca que, al llarg dels anys, Pàmies “ha sabut interpretar el llegat de Vázquez Montalbán” a través de la literatura i el periodisme, a més de “preservar la seva herència intel·lectual i l’exercici d’un periodisme crític, profund i transversal”.

Joaquim Maria Puyal, guanyador del premi el 2005, va ser l’encarregat aquest dijous de glossar les figures de Vázquez Montalbán i Pàmies, ressaltant la coincidència d’ambdós en alguns aspectes, tant en el terreny professional com personal.

El guardó, atorgat per la Fundació FC Barcelona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya, està dotat amb 6.000 euro i es lliurarà en una data per determinar del proper any.

El jurat estava format per Sandro Rosell, Ramon Pont, Ramon Cierco, Carles Vilarrubí, Josep Cortada, Mònica Terribas, Joaquim Maria Puyal, Borja de Riquer, Jordi Basté, Josep Maria Solé i Sabaté, Anton M. Espadaler, Jaume Pujol-Galceran, Ramon Besa, Santiago Segurola i Xavier Folch.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram