La cadena pública catalana ha tancat el novembre liderant les audiències a Catalunya per 17è mes consecutiu, i segueix superant el rècord assolit al setembre. En concret, segons dades de Kantar Media, TV3 ha estat líder al novembre amb el 13,7% de quota de pantalla, una dècima més que a l’octubre, i manté un avantatge considerable de 2,1 punts (tres dècimes menys) respecte la segona.

Per darrere, Antena 3, amb l’11,6% (suma cinc dècimes), i Telecinco, amb l’11,4% (en perd dues), tornen a intercanviar posicions. Tot seguit es troben La 1, amb el 7,1% de quota (guanya una dècima); La Sexta, amb el 6,1% (en suma quatre); Cuatro, amb el 5% (en perd tres), i 8tv, amb el 3,3% de share (en baixa quatre).

A banda, al novembre, TV3 ha situat un total de 21 programes entre els 40 més vistos del setembre, dels quals set entre els deu primers. A més, ha estat la cadena més vista 21 dels 30 dies del mes, i ha liderat el rànquing de programes durant 24 jornades, 18 de les quals amb els Telenotícies: vuit de l’edició del migdia, cinc del vespre, tres del cap de setmana vespre, i dos del cap de setmana migdia.

Quant a la resta de canals de TVC, el Super3/33Esport3 mantenen resultat amb l’1,6 i l’1,3% de quota, respectivament, mentre que el 3/24 perd una dècima i obté un 1%.

Antena 3 recupera el liderat a Espanya

En el conjunt de l’Estat, Antena 3 i Telecinco continuen amb l’aferrissada batalla que lliuren per liderar l’audiència, i que des del març ha suposat un intercanvi constant de posicions. Al novembre, Antena 3 ha recuperat el primer lloc amb un 14,1% de share (mig punt més), mentre que Telecinco s’ha quedat amb el 14% (una dècima menys).

Per darrere es mantenen La 1, amb el 10% de quota de pantalla (perd quatre dècimes); La Sexta, amb un 6,3% (en guanya una), i Cuatro, amb el 5,8% (baixa una dècima).

El 33 segueix líder en valoració

Pel que fa a la valoració qualitativa del panel de l’empresa GfK, el 33 continua com la cadena més valorada amb 8,5 punts (dues dècimes menys que a l’octubre), seguida de La 2, que obté 8,5 punts (una dècima més).

Quant a les cadenes generalistes, TV3 es manté amb 8,1 punts, el mateix resultat que La Sexta (guanya una dècima), que l’atrapa. A continuació es troben Antena 3, amb 7,6 punts  (es manté); amb 7,5 punts La 1 (baixa una dècima) i Telecinco (la puja), i cau fins a l’últim lloc Cuatro, amb 7,4 (perd una dècima).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram