El CaixaFòrum de Barcelona acull dijous i divendres una eliminatòria de la competició periodística Hackdays, organitzada per Global Editors Network i el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els equips participants hauran de presentar noves eines per cobrir unes eleccions, i el projecte guanyador serà un dels 20 participants de la final, que tindrà lloc a Barcelona de l’11 al 13 de juny en el marc de la congrés anual de Global Editors Network.

Entre els equips participants hi ha l’Ara, la CCMA, Data’n’Press, eldiario.es, El País, El Periódico, Open Knowledge Foundation, La Vanguardia i Wikidiari. Tots ells estan formats per un periodista, un dissenyador gràfic i un programador/desenvolupador.

L’objectiu del Hackdays és aconseguir innovar dins de les redaccions i facilitar noves idees a través de les col·laboracions entre els diferents mitjans. En cada Hackday hi ha sessions de treball i classes magistrals pràctiques per ajudar els participants a desenvolupar innovadores aplicacions i eines periodístiques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram