La direcció de recursos humans de RTVE ha obert un expedient informatiu per investigar els presumptes negocis opacs de la cap del departament de meteorologia de TVE, Mònica López, a través de la seva empresa Meteoplay, dedicada a la venda de serveis meteorològics a altres televisions.

Així ho ha confirmat un portaveu de la cadena a Europa Press després que el digital El Confidencial denunciés que López i el seu adjunt, Albert Barniol, utilitzen recursos de TVE amb finalitats privades d’amagat de la direcció de la cadena, la qual suposadament no tenia coneixement de l’existència de l’empresa ni de la seva vinculació amb la meteoròloga.

També formen part de Meteoplay el marit de López, David Torres, la germana del seu adjunt, Marta Barniol, i Ana Mariño, dona de Martín Barreiro, presentador del temps als centres territorials de TVE.

Segons ha explicat el portaveu de TVE a Europa Press, recursos humans està recollint informació per tal d’elaborar un informe. Un cop finalitzat, la Corporació haurà de decidir si hi ha indicis d’una mala praxis i, de confirmar-se, citarà les persones involucrades per prendre’ls declaració.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram