El consell d’administració de RTVE ha nomenat José Ramón Díez nou director de TVE en substitució d’Ignacio Corrales, que ocupava el càrrec des de feia gairebé dos anys. Díez, que va entrar a la televisió pública el 1984, ja va dirigir TVE de 1999 a 2000. El repte és “revitalitzar la cadena i fer-la més competitiva, si bé mantenint les seves senyes d’identitat i  la seva encomanda de servei públic”, assenyala la corporació en un comunicat.

Díez, que també ha estat director adjunt de programes (1997) i director d’explotació (1998), ha desenvolupat gran part de la seva carrera a la realització o producció de grans esdeveniments esportius, participant en nou Jocs Olímpics d’estiu i tres d’hivern, a més dels Jocs Panamericans o els campionats del món de ciclisme i atletisme.

Per la seva part, Ignacio Corrales hauria plegat per un cúmul de factors: la difícil situació econòmica que travessa TVE, la tensa relació amb el cap d’informatius, Julio Somoano, i la caiguda de les audiències (La 1 ha perdut més de dos punts durant el seu mandat). Des que Corrales va assumir el càrrec, no ha acabat de funcionar cap nou programa, a excepció de Masterchef, i les audiències no han parat de baixar, assolint mínims històrics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram