El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya ha creat els Premis Impacte, els quals tenen per objectiu donar a conèixer i destacar les accions de comunicació que més han impactat en la societat catalana. El termini per presentar-se a la primera edició dels guardons finalitza l’1 de juliol. Els premis es lliuraran el 24 de juliol en el transcurs de la Festa de l’Estiu que el Col·legi celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Poden participar en els Premis Impacte totes aquelles campanyes o accions globals de comunicació, publicitat, relacions públiques o bé accions a les xarxes, realitzades en la seva totalitat o en part a Catalunya, i que hagin desenvolupat una estratègia de comunicació notòriament reeixida o hagin tingut una gran repercussió mediàtica en la societat catalana. A més, es tindrà en compte el caràcter innovador i creatiu de les campanyes de comunicació, que s’han d’haver realitzat entre els mesos de juny de 2013 i 2014.

La convocatòria està oberta a totes les persones que actualment estan col·legiades al Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, així com a les agències de publicitat i les agències de relacions públiques.

De totes les candidatures presentades, l’organització realitzarà una selecció amb les 10 millors campanyes finalistes, i un jurat format per membres de la junta de govern del Col·legi escollirà les tres guanyadores dels Premis Impacte, les quals es donaran a conèixer el 24 de juliol.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram