La Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra acull aquest divendres al matí la jornada Cap a una nova regulació audiovisual. La transposició de la Directiva europea de serveis audiovisuals, organitzada amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

L’activitat consta de dues taules rodones. La primera comptarà amb la participació de Roger Loppacher, president del CAC; Cristina Morales, subdirectora general de Continguts de la Societat de la Informació a la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals; Antoni Molons, secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació de la Generalitat; Josep Maria Guinart, conseller de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

En la segona taula rodona participaran Alejandro Perales, president de l’Associació d’Usuaris de la Comunicació; Eduardo Olano, president de la Unió de Televisions Comercials en Obert; Núria Llorach, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; Ángel García, advocat especialitzat en audiovisual; Antonio Vargas, responsable de polítiques i assumptes públics de Google, i Ángeles López, directora de l’assessoria jurídica de Telefónica Audiovisual Digital.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram