La periodista Rosa Maria Molló ha estat nomenada nova directora de l’àrea de comunicació corporativa de RTVE, responsabilitat que temporalment compaginarà amb la presentació del programa Informe semanal. Substitueix en el càrrec Faci Peñate Faci Peñate, que assumeix la direcció de responsabilitat social de RTVE.

Molló es va incorporar a l’ens públic fa gairebé 30 anys, on ha desenvolupat diferents responsabilitats. Els seus inicis van ser a RNE, i a TVE va dirigir i presentar programes informatius, fins que el 2003 va ser nomenada corresponsal internacional. La periodista ha estat cap de les oficines de RTVE a Nova York (2003-2008), Àsia-Pacífic (2009-2010) i Orient Mitjà (2010-2012).

es va apartar del periodisme temporalment el 2012, quan instal·lada als Estats Units va iniciar una etapa com a coach en una empresa de management internacional. El gener de 2019 es va reincorporar a RTVE en l’àrea de transformació cultural i projectes estratègics, i al setembre va asumir la conducció d’Informe semanal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram