La plataforma d’streaming Rakuten TV ha incorporat en la seva oferta el canal de notícies paneuropeu Euronews. Es tracta del primer canal en directe de Rakuten, que estarà disponible en tots els països europeus en què opera a través del servei gratuït AVOD (vídeo sota comanda amb publicitat).

La incorporació d’Euronews és un pas més en l’estratègia de Rakuten TV per millorar la seva oferta a la secció gratuïta amb publicitat, que ja inclou un canal de cinema, un altre d’infantil, i continguts exclusius i originals.

“Estem encantats amb el llançament del nostre primer canal en directe, que ens permet enriquir la nostra proposta actual proporcionant un contingut més variat i extens a la plataforma”, assenyala Teresa López, directora de continguts de Rakuten TV Europa.

Per la seva part, el director de distribució mundial d’Euronews, Maxime Carboni, destaca que l’associació entre ambdues parts “enforteix l’estratègia d’Euronews de dirigir-se a la seva audiència de noves formes a través de formats innovadors i plataformes digitals”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram