Escola Valenciana i À Punt Mèdia coincideixen en la voluntat de continuar treballant conjuntament en la tasca de normalització del valencià, així com en la intenció d’explorar noves formes de col·laboració.

El president d’Escola Valenciana, Natxo Badenes, i la presidenta de la CAPPEPV i la Fundació Sambori, Laura Font, es van reunir a Burjassot amb el director d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, i el cap de la unitat de projecció social, Albert Vicent.

En la trobada, les entitats van transmetre a Costa i Vicent la necessitat d’una major quota d’entreteniment i contingut audiovisual en valencià per al públic infantil i juvenil. Al maig, Escola Valenciana i la Fundació Sambori ja van acordar compartir amb À Punt el seu contingut educatiu en valencià.

En la trobada, Escola Valenciana va oferir el seu suport a la secció infantil La Colla a través de la seva xarxa de connexió amb els centres escolars. Així, ajudaran a fer que els continguts de la cadena arribin a l’alumnat i puguin ser utilitzats com a complement didàctic.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram