La vuitena edició dels Premis de Comunicació de Tarragona, que s’havia de celebrar el proper divendres, ha estat ajornada per “l’augment d’episodis de brots provocats per la Covid-19”, segons ha explicat el comitè organitzador en un comunicat. “Assumim aquesta decisió com un acte de responsabilitat i prudència”, afegeix.

Tot i que no es proposa una nova data per celebrar l’acte de lliurament, l’organització assegura que es farà quan la situació sanitària ho permeti.

Els guardonats es van fer públics a mitjan juny. Enguany, el Premi Nacional de Comunicació s’ha concedit a Quico Sallés, periodista judicial a elMón i col·laborador de Preguntes freqüents a TV3. Per la seva part, els serveis informatius de Tarragona Ràdio s’enduen el premi de transparència periodística Montse Gasull.

La resta de guardonats són Ràdio Cambrils (en la categoria de premsa radiofònica); la secció d’esports del Diari de Tarragona (premsa esportiva); el projecte Límits de Quilòmetre Zero (imatges); l’Associació Internacional de Policies a Tarragona (periodisme ciutadà), i els gabinets de premsa de l’Ajuntament de Tarragona, Renfe i la regió sanitària del Camp de Tarragona (premi gabinets de premsa).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram