La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació han firmat un acord de col·laboració el qual té com a objectiu la divulgació de la ciència i el foment de la cultura científica i el coneixement.

L’acord preveu que els mitjans de la CCMA facin un ampli seguiment a través dels diferents espais del lliurament de la 30a edició dels Premis Nacionals de Recerca, previst per a l’octubre, així com continguts específics coincidint amb la 25a Setmana de la Ciència, que tindrà lloc entre el 14 i el 29 de novembre.

Aquesta col·laboració entre la CCMA i la FCRI s’estendrà a altres actuacions, com ara les relacionades amb el programa Dones i ciències o amb el foment de la ciència entre els més joves.

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació va néixer el 1986 amb l’objectiu d’impulsar i facilitar una comunicació més fluida i efectiva entre la societat, el sistema català de recerca i innovació, i el teixit productiu, per tal d’incrementar l’interès per la ciència i la tecnologia entre la ciutadania i les empreses.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram