Catalunya Ràdio estrena Ja m’entens, un podcast dedicat al col·lectiu LGTBIQ+ dirigit i conduït pel periodista David Àvila, el primer programa de l’emissora pública dedicat a la temàtica. L’objectiu de l’espai és donar a conèixer les diferents realitats del col·lectiu des de tots els punts de vista, des del caràcter més social fins als temes que fan referència a la part sexoafectiva.

Ja m’entens vol evitar tant ser un programa endogàmic com caure en els tòpics i estereotips. L’espai s’estrena aquest dimarts, a les 19h, i té una periodicitat quinzenal.

El primer podcast estarà dedicat a la presència de gent LGTBIQ+ entre els comunicadors i comptarà amb una entrevista amb la primera presentadora d’informatius que s’ha declarat transsexual, Diana Zarco, que treballa a la televisió pública argentina.

En successives emissions, es tractaran les relacions sexoafectives amb els canvis que s’estan vivint, i com la ficció ha ajudat a acostar al gran públic aquest col·lectiu. A més, hi haurà espais dedicats a tractar temes més històrics amb l’expert Leopold Estapé.

En cada capítol de Ja m’entens hi haurà veus representatives del col·lectiu LGTBIQ+ que faran de prescriptors culturals, entre les quals les del periodista Rubén Serrano; l’escriptora i activista Bel Olid, o el periodista i cantant de Ladilla Rusa, Víctor Fernández Clares, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram