El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza aquest dimecres la taula rodona L’opinió dels periodistes a les xarxes socials. El debat sorgeix arran de l’advertència que el nou director general de la BBC, Tim Davie, va fer a la plantilla. “Si voleu ser un columnista d’opinió o fer campanya partidista a les xarxes socials, és una opció vàlida. Però aleshores no hauríeu de treballar a la BBC”, va dir.

En la taula del CPC participaran Enric Sierra, director adjunt de La Vanguardia; Núria Ferré, periodista de betevé, i Lluís Caelles, president del consell professional d’informatius de TV3. Moderarà el debat Xantal Llavina, directora del programa Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio i TV3.

En l’acte es plantejaran diverses qüestions: ens trobem davant d’un cas de censura? Els mitjans busquen recuperar la credibilitat a través de la imparcialitat dels seus treballadors? Els periodistes que expressen les seves opinions a les xarxes socials no estan complint amb l’ètica periodista? Fins a on arriba la llibertat d’expressió d’un periodista? Són alguns dels temes que es posaran damunt la taula.

El debat se celebrarà a les 19 h a la seu de Barcelona del Col·legi, però també es podrà seguir per streaming.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram