La firma d’inversió de capital privat Nazca Capital és la nova accionista majoritària de Filmin en substitució de Metropolitan Filmexport i Vértigo Films. En l’operació també s’ha incorporat en l’accionariat el fons de capital risc Seaya Ventures. L’objectiu de la plataforma de vídeo sota comanda és consolidar el seu posicionament a Espanya i Portugal i expandir-se internacionalment aprofitant l’auge del mercat d’aquest tipus de servei.

Tot i el canvi accionarial, el projecte continuarà liderat per Juan Carlos Tous, José Antonio de Luna i Jaume Ripoll, socis fundadors de Filmin. A més, la plataforma conserva la major part dels accionistes originals.

Nazca assenyala que aportarà a Filmin la seva experiència en desenvolupar projectes de creixement en empreses i el seu coneixement en models de negoci de subscripció. Per la seva part, Seaya aportarà experiència en tecnologia i en projectes d’expansió internacional de ràpid creixement.

“L’arribada de Nazca i Seaya ens permet fer realitat el somni d’internacionalització de Filmin. La seva experiència serà un impuls clau per al projecte, permetent-nos afermar el nostre posicionament en un moment en què els grans players del mercat de VOD competeixen en un mercat global”, assenyala Juan Carlos Tous, conseller delegat de Filmin.

“Estem molt il·lusionats amb la nostra participació en el projecte de Filmin, pel seu potencial de creixement, cultura d’innovació, posicionament únic i diferenciat, i equip directiu de primer nivell. La nostra voluntat és mantenir l’essència editorial i la identitat de Filmin, amb una oferta enfocada en contingut complementari per a amants de cinema i les sèries”, diu per la seva part Álvaro Mariátegui, fundador i co-CEO de Nazca Capital.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram