L’editora Més Ciutat ha publicat El Nostre Oliva, la seva cinquena capçalera gratuïta que dona cobertura a aquest municipi de la comarca de la Safor. El primer número, de 24 pàgines, ha sortit amb un tiratge de 3.700 exemplars.

En l’editorial s’assegura que “estem convençuts que una ciutat com aquesta es mereix tenir una publicació que parli de la seva vida social, política i cultural, i que sigui també un reflex de les persones que hi viuen. Amb aquest objectiu ens embarquem en un projecte que no hi entén de crisi econòmica ni sanitària”.

Més Ciutat compta amb quatre capçaleres gratuïtes més: Banyeres, Xixona, Muro i Bocairent. Totes tenen una periodicitat mensual excepte Bocairent, que és bimestral. A més, l’editora alcoiana publica la capçalera Campus Viu, quatre edicions a l’any, amb el suport del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

El Nostre Ciutat, la capçalera de les comarques de L’Alcoià, Comptat i Foia de Castalla, és la publicació de referència i de pagament de Més Ciutat. Té dues edicions digitals en valencià i castellà i un tiratge en paper de 2.500 exemplars.

El Nostre Ciutat va ser editat per primer cop el 2013 fruit de la desaparició de la capçalera històrica Ciudad de Alcoy, de Grupo Zeta, després de 60 anys d’història.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram