El Col·legi d’Economistes de Catalunya va celebrar dijous en un acte virtual el lliurament dels diferents premis i reconeixements que distingeixen la tasca dels professionals en el marc de la 25a edició de la Jornada dels Economistes.

Enguany, el Premi Joan Sardà Dexeux a la millor trajectòria personal en la difusió de l’economia, atorgat per la Revista Econòmica de Catalunya, ha guardonat ex aequo la periodista Rosa Salvador de La Vanguardia i Víctor Costa, director de VIA Empresa.

Rosa Salvador ha estat distingida per la seva destacada trajectòria en temes d’economia i per la capacitat d’arribar a un públic més generalista. El director de la Revista Econòmica de Catalunya,Guillem López Casasnovas, va fer una glossa de la periodista subratllant “l’equilibri entre opinions que sempre busca en els seus articles”.

Per la seva part, Víctor Costa ha estat premiat per la seva “curta però rellevant experiència professional” al capdavant d’un mitjà especialitzat com és VIA Empresa. La secretària del consell de redacció de la Revista Econòmica de Catalunya, Judit Vall, va presentar Costa fent èmfasi en “els seus coneixements econòmics que donen un valor afegit a la seva tasca periodística”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram