El col·lectiu de restauradors que la setmana passada va convocar una manifestació a Palma contra les mesures del Govern balear per combatre la Covid-19, aquest dimarts va vetar els periodistes d’IB3 i l’Ara Balears.

En una roda de premsa per anunciar una nova manifestació divendres contra les restriccions decretades per l’Executiu de Francina Armengol, el grup liderat pel restaurador Víctor Sánchez va denegar-los l’entrada amb l’argument que no estaven convocats.

Quan els periodistes presents en l’acte van preguntar pel veto, Sánchez va acusar els mitjans de tergiversar les seves paraules durant la manifestació del 12 de gener (a la qual la Delegació del Govern espanyol havia denegat el permís) i d’associar-lo a un grup d’ultradreta, segons informa Efe.

En la concentració de la setmana passada, alguns assistents van assetjar i insultar els periodistes d’IB3, que van haver de ser protegits per la policia.

La manifestació d’aquest divendres compta amb el suport de l’ultradreta de Vox i Foro Baleares, però no de les patronals Pimem i CAEB, tal i com subratlla l’Ara Balears.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram