El programa Zoom d’IB3 Televisió ha guanyat la primera edició del Premi Ciutat de Palma Miquel dels Sants Oliver de Periodisme (dotat amb 3.000 euros), pel capítol Menors, risc i protecció. El guardó, dotat amb 3.000 euros, era una nova categoria d’aquesta edició dels Premis Ciutat de Palma que atorga l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

El jurat ha distingit el treball de Zoom per haver tocat un tema important i d’actualitat, i haver sabut explicar el cas, més enllà del renou, amb els testimonis de les persones protagonistes.

Així mateix, el jurat ha volgut fer una menció especial per al reportatge Ciutat confinada, emès al programa La Gran Vida d’IB3 Ràdio, per haver sabut tractar la situació actual amb una fotografia radiofònica sonora del moment.

L’Ajuntament ha creat el Premi Miquel dels Sants Oliver amb la finalitat d’estimular el periodisme d’investigació i reconèixer la feina dels professionals que treballen per treure a la llum informacions de rellevància.

S’hi podien presentar articles, sèries d’articles, reportatges i/o treballs de fotoperiodisme de diaris impresos i digitals, publicacions periòdiques, ràdios, televisions, i també blogs o altres canals digitals.

Els treballs havien de ser en català, haver-se publicat o difós entre l’1 de gener de 2019 i el 30 de setembre de 2020, i tenir com a eix la ciutat de Palma pel que fa a la temàtica o el marc d’incidència.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram