El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza dimarts 26 de gener, a les 16 h, la taula rodona Punxar la bombolla ideològica a internet. És cert que consumim només les notícies que volem escoltar?

L’objectiu de l’activitat és conèixer la relació entre el consum d’informació política i la ideologia de la ciutadania a internet. En el debat participaran Ana S. Cardenal, professora de Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya; Sílvia Majó Vázquez, investigadora del Reuters Institute for the Study of Journalism de la Universitat d’Oxford; Marc Vidal, responsable de la secció política de Catalunya Ràdio, i Sílvia Barroso, directora d’El Món. Moderarà la taula Ismael Nafría, membre de la junta del Col·legi i director de National Geographic España.

Com són les dietes informatives dels ciutadans a internet? Les xarxes socials, les aplicacions de missatgeria o els agregadors de notícies produeixen càmeres d’eco? N’hi ha més a internet que a fora? Aquestes són alguns dels interrogants als quals intentaran donar resposta periodistes i investigadores.

La sessió es podrà seguir per streaming amb inscripció prèvia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram