La periodista Maria Ferrer Oliver serà una de les cares noves de la propera temporada d’IB3 Ràdio, on presentarà el magazín dels matins Al dia. Així ho va anunciar dijous el director general d’IB3, Andreu Manresa, en la seva compareixença al Parlament balear.

Així doncs, Ferrer tornarà a primera línia després de deixar la direcció del Diario de Mallorca el setembre passat. La periodista va ser la primera directora de la capçalera, exercint la responsabilitat durant gairebé quatre anys. Anteriorment també havia treballat com a responsable de comunicació del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i en mitjans com Antena 3 Radio, Última Hora Ràdio i Ràdio Calvià.

El programa Al dia d’IB3 Ràdio va arribar a l’abril a l’emissió número 1.000. El magazín matinal es va començar a emetre el gener de 2016 amb el periodista Rafel Gallego com a director i presentador. El febrer passat va agafar el comandament Mònica Bestard, que treballava en el magazín des de l’inici com a mà dreta de Gallego.

Al dia acosta tota l’actualitat política, social i cultural des d’una mirada crítica durant quatre hores de dilluns a divendres (de 9 a 13 h), i les dues primeres s’emeten simultàniament a IB3 Televisió. A més, en la darrera hora (de 12 a 13 h), s’emet en desconnexió en edicions per a Mallorca, Menorca i Pitiüses.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram