La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha resolt la convocatòria per escollir la nova producció de ficció que ha de substituir La família del Super3: es tracta d’un projecte multimèdia i multiplataforma presentat per la productora Gestmusic Endemol. La seva posada en marxa està prevista al llarg de l’any que ve i anirà unida a una renovació global del canal Super3.

La nova ficció té com a objectiu “interactuar amb els súpers els 365 dies de l’any i generar contingut no estrictament vinculat a la ficció, on la música, els directes i tot el món comunicatiu digital tindran un paper fonamental”, assenyala la CCMA en un comunicat.

A més, la producció conviurà amb altres conceptes considerats igualment importants, com “la connexió amb la realitat que viuen els súpers en el seu dia a dia, l’agilitat de reacció o la necessitat de tenir uns prescriptors de canal que afavoreixin la interacció i la participació activa dels nens que miren el Super3”.

Tal com plantejaven les bases de la convocatòria, els protagonistes de la nova ficció del Super3 seran uns joves amics superherois i les seves històries aniran destinades a un públic de 6 a 11 anys.

14 candidatures

A la convocatòria oberta el passat juny es van presentar un total 14 productores. D’aquestes, nou van passar a la segona fase, però només sis van presentar la proposta de desenvolupament. Després d’estudiar-les i valorar-les, la comissió de valoració ha triat el projecte de Gestmusic Endemol.

D’acord amb el que preveuen les bases, la CCMA i l’adjudicatàri ara iniciaran la negociació de les condicions d’execució i contractuals de la proposta. El termini per tancar les condicions del contracte finalitza el 12 de novembre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram