Prisa Media ha fitxat la periodista Miriam Hernanz com a directora de noves narratives i formats audiovisuals dins de la nova àrea de vídeo del grup. D’aquesta manera, continua reforçant la seva estratègia de transformació digital i generació de nous continguts.

Hernanz procedeix de RTVE, on fins ara era la subdirectora del Lab i noves narratives interactives. A Prisa Media treballarà amb Fran Llorente, recentment nomenat director de l’àrea de vídeo, també procedent de la corporació pública.

L’encàrrec és impulsar el desenvolupament i l’expansió de nous formats i continguts audiovisuals en les plataformes digitals dels mitjans de Prisa, treballant en coordinació amb els directors editorials de les diferents capçaleres.

Miriam Hernanz és especialista en noves narratives com a creadora de continguts digitals, amb especial atenció als formats audiovisuals, immersius i interactius. Va iniciar la seva carrera professional a l’edició digital d’El Mundo i a diferents programes de TVE, com Informe semanal i Hora cero.

El 2008 Hernanz es va incorporar a RTVE per oposició, on va formar part de l’equip fundacional de RTVE.es. Durant dos anys va coordinar la secció de nacional i societat, fins que el 2011 es va incorporar al laboratori d’innovació audiovisual de la corporació, del qual el 2015 en va assumir la direcció. Des de 2018 era subdirectora de Lab i noves narratives de RTVE.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram