TV3 ha començat a preparar un nou programa, Una altra història, produït en col·laboració amb El Terrat i conduït per Albert Om. El periodista no presentava un programa a la cadena des la temporada 2014-2015 amb El convidat.

Una altra història és un format multiplataforma i participatiu que es planteja el repte de trobar 100 objectes quotidians per explicar la història de Catalunya dels últims 100 anys. La col·lecció de peces resultant formarà part d’una exposició en un museu. Albert Om estarà acompanyat per dos historiadors que faran la tria dels objectes més representatius.

Cada capítol es gravarà en un lloc emblemàtic d’una localitat catalana diferent i estarà plantejat com un gran esdeveniment en què els ciutadans podran participar portant els seus objectes i explicant les històries personals que hi ha al darrere.

El nou espai ha començat a caminar fent una crida a la participació de l’audiència. Per participar-hi, cal fer una fotografia de l’objecte i penjar-la a la pàgina web del programa.

Una altra història està basat en el format de National Treasures, creat per la productora EZ Films i estrenat a la televisió pública d’Irlanda RTÉ1. Entre les diverses adaptacions de l’espai hi ha Tresors amb història a À Punt, també amb producció d’El Terrat, que està preparant la tercera temporada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram