Naomí Galera i Chenoa (foto: Prime Video).

Gestmusic ha posat en marxa la maquinària de la 12a edició d’Operación Triunfo, que per primera vegada s’emetrà en una plataforma i no en una televisió lineal. En concret, el talent xou es podrà veure a Prime Video a Espanya, però també en una trentena de països de Llatinoamèrica com a part de la subscripció a la plataforma. Anteriorment, OT s’havia emès a La 1 (les tres primeres edicions i les tres darreres) i Telecinco (les cinc d’entremig).

La nova Operación Triunfo s’estrenarà a finals d’any i serà el primer programa que Prime Video emeti en directe a Espanya. Els càstings per trobar nous concursants s’iniciaran el 3 de juliol a Barcelona i finalitzaran el 19 de setembre a Madrid.

L’acadèmia estarà de nou ubicada al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, com en les darreres tres edicions (anteriorment s’havia fet des de Mediapark a Sant Just Desvern).

En la nova etapa del talent xou, la presentadora serà la cantant Chenoa, concursant de la primera edició el 2001. A més, Noemí Galera continua com a directora de l’acadèmia, i Manu Guix com a director musical.

La nova OT presentarà altres novetats. Per una banda, les gales setmanals en directe s’escurçaran fins als 90 minuts, i comptaran amb un programa postgala. A més, s’estrenarà un magazín diari amb un presentador i col·laboradors que seguirà l’actualitat diària de l’acadèmia. Com en anteriors edicions, el dia a dia dels concursants es podrà seguir durant les 24 hores al canal de YouTube del programa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram