Nicolás Grasso i Sergi Juvé, nous directors creatius associats [Foto: PS21 Barna].

L’agència creativa PS21 Barna impulsa el seu departament creatiu amb Nicolás Grasso i Sergi Juvé.

Per una banda, Nicolás Grasso s’incorpora a PS21 Barna com a director creatiu associat provinent de l’agència digital ES3 (del mateix grup, Jungle), on els darrers quatre anys ha liderat el departament creatiu. A l’agència dirigida per Enric Nel·lo aportarà la seva experiència en la construcció de marca a través de la seva visió estratègica en creativitat i direcció d’art.

Per la seva part, Sergi Juvé ha estat copy sènior de PS21 en els darrers 18 mesos, i ara ascendeix a director creatiu associat. En la nova etapa, s’encarregarà de supervisar les estratègies des de la seva experiència en el mercat local i coordinarà la gestió de talent en l’equip creatiu.

“En 18 mesos hem estat capaços de consolidar la marca a Barna gràcies a un gran equip de professionals”, destaca Enric Nel·lo, director creatiu executiu de PS21 Barna.

“La incorporació de Nico i la promoció de Sergi com a directors creatius associats, dos perfils totalment diferents, amb distintes mirades i habilitats, ens garanteix continuar sent molt exigents per oferir la màxima qualitat en el producte creatiu i abordar els desafiaments de cadascun dels nostres clients per oferir-los eficàcia en els resultats, a més que PS21 sigui reconeguda pel seu talent i personalitat”, rebla Nel·lo.

PS21 obre oficina a Barcelona
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram