Ràdio Arrels emetrà aquest dissabte, a partir de les quatre de la tarda, una programació especial amb motiu de la Diada de la Catalunya Nord, que commemora els 361 anys del Tractat dels Pirineus i que “va partir Catalunya en dos”. El programa especial inclou la lectura del manifest i les intervencions de diverses personalitats.

El 1984, Perpinyà va recuperar la festivitat que consisteix en una manifestació pel centre de la ciutat que s’acaba al peu del Castellet amb parlaments i la lectura del Manifest a càrrec del Col·lectiu 7 de Novembre.

Enguany, la pandèmia ha obligat a suspendre els actes presencials previstos, com l’exposició fotogràfica Els moviments d’extrema dreta arreu d’Europa, de Jordi Borràs; la manifestació, la cantada d’himnes al Castellet i els concerts de la Casa Musical.

D’altra banda, a través de la xarxa, es difondrà un vídeo especial de la Diada i es convida a tothom a “inundar” les xarxes socials amb vídeos, fotos i publicacions sobre la reivindicació i la Catalunya del Nord amb l’etiqueta #semcatalunyanord.