La Unió de Periodistes Valencians ha prorrogat fins al 23 de juny el termini per presentar-se a la quarta edició de les beques de periodisme d’investigació Josep Torrent. Inicialment la convocatòria finalitzava el 15 de juny.

Es tracta de dues beques, cadascuna dotada amb 3.000 euros, sobre fets relacionats amb el País Valencià. Les investigacions han de ser inèdites i tenir una extensió mínima de 30.000 paraules.

Pot optar a les beques qualsevol persona llicenciada en Periodisme o Comunicació Audiovisual; professionals amb carnet de la UPV o la FAPE, i estudiants d’últim curs dels graus de Periodisme i Comunicació Audiovisual.

El jurat escollirà les propostes segons criteris d’interès periodístic, investigació, qualitat dels textos escrits i imatges mostrades, projecció social, originalitat i viabilitat. Els treballs finalitzats s’hauran de lliurar el març de 2022.

El nom de les beques ret homenatge a Josep Torrent, periodista històric de la crònica política valenciana que va morir el maig de 2016 als 63 anys.