La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual del CAC ha obert la convocatòria de la 13a edició dels seus premis, els quals tenen com a objectiu promoure una millor representació de la diversitat etnocultural en els mitjans audiovisuals de Catalunya.

Enguany els Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual incorporen dos nous guardons: un per a pòdcast i es dobla el de trajectòria.

Així doncs, els guardons consten de set categories: programa de televisió; programa de ràdio; producció audiovisual; producció pòdcast; webs i xarxes socials; trajectòria de les persones pel foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual, i trajectòria d’entitats, mitjans i/o programes de televisió i ràdio pel foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual.

La modalitat de producció audiovisual es dirigeix a treballs elaborats a les universitats catalanes i per entitats, associacions, estudiants, grups de recerca, institucions o empreses amb finalitat educativa o formativa i/o de sensibilització.

El termini per presentar candidatures finalitza el 20 de setembre. El lliurament dels guardons, que no tenen dotació econòmica, tindrà lloc durant el novembre.