El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha posat en marxa un concurs públic per a l’adjudicació d’una llicència de ràdio en FM de titularitat privada a Sant Pere de Ribes – Montgròs (en la freqüència 100.9). El termini per presentar ofertes finalitza el 20 de juny.

Es tracta d’una llicència que es va adjudicar el 2008 a Publicacions Penedès (editora d’El 3 de Vuit), però que el 2019 va ser revocada per manca d’utilització de la freqüència per part de l’adjudicatària; incompliment reiterat del contingut de la llicència, i impagament de les taxes. Amb tot, la decisió del CAC va ser recorreguda davant la jurisdicció contenciosa administrativa i actualment està pendent de sentència en primera instància.

Des de fa uns anys, al 100.9 de l’FM que ara ha sortit a concurs hi emet sense llicència Digital Hits. L’empresa responsable de l’emissora, Montcau Produccions, el 2016 va demanar arrendar la llicència de Publicacions Penedès, però el CAC no va atendre la petició ja que abans calia resoldre l’expedient d’extinció.

El Consell de l’Audiovisual ha posat en marxa el concurs públic en compliment d’una interlocutòria judicial.