IB3 Ràdio ha obert una convocatòria per captar nous continguts per a la graella de 2021, tant de programes diaris d’una hora com de podcasts. El termini per presentar propostes finalitza el 23 d’abril. L’emissora pública de les Illes Balears aposta per renovar la seva oferta amb continguts que potenciïn els nous formats, especialment per al consum digital.

Pel que fa als programes diaris d’una hora, IB3 cerca espais complementaris a la graella actual, dirigits a un públic divers i ampli, en què l’actualitat, l’humor i la divulgació hi puguin tenir cabuda; programes d’autor o amb segell personal que aportin un valor afegit ja sigui pel to, les temàtiques o els seus equips.

A més de la qualitat, el format i la viabilitat econòmica, com a criteris de valoració es tindrà present que s’ha de promoure el coneixement i difondre la identitat de les Illes Balears; promocionar la llengua catalana; garantir l’accés universal a la informació, la cultura, l’educació i l’entreteniment, i promoure la pluralitat, la participació i la cohesió social, entre d’altres.