La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha obert una convocatòria per a la recepció de propostes de producció d’un nou projecte de ficció multicanal perquè la propera temporada ocupi el buit que deixarà La família del Super3, que s’acomiada després de 15 anys.

El projecte audiovisual encarregat estaria finançat al 100% per la CCMA amb un import màxim de 2,6 milions d’euros per dos anys, que inclouen la despesa d’arrencada.

El termini per presentar propostes finalitza el 2 de juliol, i la resolució de la convocatòria està prevista com a màxim per al 10 de setembre.

El plantejament general del format ha de ser “una història al voltant d’uns joves amics superherois i el seu dia a dia, marcat per les conseqüències quotidianes de la gestió dels seus superpoders”, segons les bases. El producte s’ha de dirigir a un públic objectiu de 6 a 11 anys.

La convocatòria també estableix com a plantejament de base orientatiu que hi hagi cinc actors (quatre d’entre16 i 21 anys i un adult) i la producció d’un mínim de 700 minuts anuals de continguts multicanal.

Les tasques de l’empresa adjudicatària consistiran en la preproducció, producció, direcció, guionització, realització, enregistrament, postproducció i edició de contingut audiovisual multicanal de diversa naturalesa (històries curtes, trames de fins a 12 minuts, música, clips, posts, stories, directes, filtres…), amb un focus especial en les noves formes de narrativa i producció que proporcionen els mòbils i les últimes tecnologies.

L’interès de la CCMA és difondre continguts els 365 dies de l’any a través de totes les plataformes (televisió, webs, YouTube, aplicacions mòbils, etc.) amb la finalitat d’aconseguir un contacte permanent amb el públic.