El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha obert la convocatòria de contribucions d’articles per al número 48 de la publicació científica de comunicació Quaderns del CAC, que es preveu publicar l’octubre de 2022.

En aquesta edició, la revista anual estarà dedicada a la recerca sobre comunicació de riscos, crisis i conflictes. El termini per presentar articles finalitza el 6 de juny.

El CAC anima a presentar aportacions sobre temàtiques com ara desinformació i verificació de fets; llibertat d’expressió, censura i propaganda; ètica deontològica i comunicació de crisi; cultura de pau i comunicació; comunicació en temps de guerra; canvi climàtic; persones refugiades, migrades i comunicació, o periodisme i comunitat.

A banda, el Consell de l’Audiovisual també anima a participar en la secció miscel·lània Articles de Quaderns del CAC, dedicada a la publicació de la recerca en curs sobre comunicació i cultura audiovisual. En aquest cas, la convocatòria per rebre contribucions resta permanentment oberta.

Tots els textos han de ser originals i inèdits, i poden presentar-se en català, castellà i anglès, les tres llengües en què es publica la revista anual.