La periodista Cati Moyà Pons és la nova cap de continguts d’IB3 Ràdio. “Em sento molt encoratjada i assumint amb una gran responsabilitat l’encàrrec de servir als oients d’un mitjà públic on tothom s’ha de sentir reconegut. IB3 Ràdio és una eina molt necessària, com s’ha demostrat en temps de pandèmia, i ho faré al costat d’uns professionals que desprenen molta energia”, ha declarat Moyà a Comunicació21.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Moyà té una trajectòria molt vinculada a la ràdio balear. Va iniciar-se a IB3 Ràdio amb la secció Malsofrits, i més tard va ser redactora dels programes Múltiplex i La gran vida. Ha col·laborat als programes Tube d’assaig de betevé i El suplement de Catalunya Ràdio.

En el darrer any, la periodista de Lloseta ha exercit la tasca d’assistència de continguts d’IB3 Ràdio, com a pas previ a la seva nova funció de cap de continguts de l’emissora pública balear.

Moyà ha estat escollida cap de continguts d’IB3 Ràdio (va assumir el càrrec dijous) després de superar el concurs públic convocat al juliol per l’ens.