El lèxic serà el fil conductor de la tercera edició de les Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació. Tindran lloc els dies 2, 9, 16, 23 i 30 d’octubre a la Universitat de les Illes Balears i els conferenciants seran Joaquim Maria Puyal, Neus Faura, Oriol Camps, Magí Camps i Maria Teresa Cabré.

Les Jornades com a objectiu continuar reflexionant sobre la llengua com a eina bàsica de feina del periodista i dels mitjans de comunicació com a difusors de models lingüístics de referència. A més, es proporcionaran recursos per continuar millorant la praxi lingüística en l’àmbit professional.

S’adrecen als periodistes i als professionals dels mitjans de comunicació audiovisuals de les Illes Balears, a més de graduats i estudiants de periodisme, comunicació audiovisual, i llengua i literatura catalanes.

Les jornades les organitza el Gabinet d’Assessorament Lingüístic als Mitjans de Comunicació de la Universitat de Illes Balears, juntament amb la Direcció General de Política Lingüística. Les inscripcions són obertes fins el 30 de setembre.