IB3 Ràdio ha endegat la temporada amb dues novetats importants en la seva programació: Entre avui i demà i Diorama. L’emissora pública s’ha marcat per aquest curs un triple objectiu: reforçar el relat informatiu, augmentar l’entreteniment, i afegir la participació activa de l’audiència.

Entre avui i demà és un programa d’anàlisi de l’actualitat dirigit per la periodista Araceli Bosch, que s’emet de dilluns a divendres de 20 a 22 h. El nou espai neix per aportar una mirada a l’actualitat del dia més enllà dels titulars, amb l’objectiu d’explicar el que ha passat durant la jornada i analitzar-ho amb deteniment i un ritme més pausat.

Per la seva part, Diorama aborda la trajectòria de músics, artistes i creadors que han marcat la cultura a les Illes Balears, aprofundint en els orígens, l’evolució i les inquietuds actuals dels protagonistes. El nou espai el condueix Mònica Borràs, de dilluns a dijous de 22 a 23 h.

Una altra novetat de la graella fa referència al programa de divulgació del patrimoni lingüístic balear Téntol, que ha ampliat el seu horari dues hores i s’emet de dilluns a divendres de 15 a 18 h. En la nova etapa, s’estructura en dues parts diferenciades: en la primera hora, Margalida Mateu i Adrià Cuatrecases continuen conduint el concurs sobre el patrimoni lingüístic; i en les dues següents es vira cap a un espai informatiu i d’entreteniment amb Margalida Mateu i Xisco Nadal.

Per la seva part, el programa La gran vida també presenta novetats: Cati Moyà n’és la nova directora i presentadora (relleva Mònica Borràs) i s’emet els caps de setmana de 9 a 12 h (guanya una hora els diumenges).

Un dels pilars de la graella d’IB3 Ràdio, el magazín matinal Al Dia (de dilluns a divendres, de 9 a 13 h), es consolida sota el lideratge de Maria Ferrer, reforçant el seu compromís amb l’actualitat i potenciant la participació activa de l’audiència.