El president editor de Grupo Prensa Pitiusa, Antoni Planells, ha nomenat el periodista Juan Mestre com a nou director del Periódico de Ibiza y Formentera, càrrec que assumirà a partir de l’1 de febrer. Mestre va formar part del naixement de la capçalera el juny de 2014 i la va dirigir fins a principis de 2018.

Juan Mestre ocupa la vacant d’Agustí Sintes, cessat a principis de desembre després de gairebé 14 mesos en el càrrec “fruit dels canvis i nou impuls” que l’editora vol donar al diari “davant els nous temps i desafiaments d’un món cada cop més digitalitzat i competitiu”, segons va argumentar Planells.

Juan Mestre va iniciar la seva carrera al diari Baleares i posteriorment va passar a Última Hora del mateix Grup Serra, on va estar-s’hi de 1989 a 2011, els tres primers anys com a redactor en cap. També va ser corresponsal a les Illes d’El Periódico de Catalunya i Tiempo entre 1990 i 2007.

Mestre va assumir la direcció d’informatius d’IB3 de 2011 a 2014, any en què es va involucrar en la posada en marxa del Periódico de Ibiza y Formentera. El 2018 va deixar el diari per dirigir Preferente, mitjà especialitzat en turisme.