La periodista Maria Eugènia Quetglas s’estrena com a directora de l’Ara Balears en substitució d’Enric Borràs, qui va assumir el càrrec el febrer de 2019 i ara torna a la redacció del diari Ara a Barcelona. “És un gran repte que només es pot encarar combinant la fórmula màgica de la il·lusió, la responsabilitat i el periodisme rigorós”, explica la nova directora.

Quetglas, amb més de 20 anys d’experiència professional en el camp del periodisme, arriba amb la voluntat de reforçar la cobertura territorial, el seguiment de la política balear i la informació digital, agafant el relleu de la feina feta per Borràs amb la posada en marxa de l’actual setmanari.

La nova directora de l’Ara Balears assumeix el repte amb la voluntat de mantenir la vocació de rigorositat i servei públic d’un mitjà de comunicació. “L’Ara Balears és i ha de continuar sent un espai de confiança per als ciutadans, on s’informin de bon de veres. Els lectors perceben i valoren el periodisme compromès que es fa en aquesta publicació”, subratlla.

Quetglas és la sisena directora de l’Ara Balears des del seu naixement, el maig de 2013, després de Catalina Serra, Cristina Ros, Ferran Aguiló, Aina Vives i Enric Borràs.

Amb experiència a Madrid i a Mallorca

Maria Eugènia Quetglas, que ha treballat en premsa, ràdio i televisió, ha desenvolupat la seva tasca professional tant a Madrid com a Mallorca i, de fet, ja havia fet feina a la delegació de l’Ara a la capital de l’Estat. A més, ha treballat en mitjans com IB3 Televisió, laSexta, Europa Press, l’Avui, Catalunya Ràdio i RAC1.

També va treballar una temporada duent la comunicació del Grup Català al Congrés i, abans d’incorporar-se a l’Ara Balears, just en l’etapa anterior, va ser cap de premsa de la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern balear.