Menorca Es Diari ha decidit mantenir l’edició de la Revista de Sant Joan malgrat la suspensió dels actes d’enguany a Ciutadella degut a la Covid-19. La portada, creada i dibuixada per Salvador López, s’il·lustra amb un cavaller amb mascareta.

La Revista de Sant Joan recull testimonis, reportatges, fotografies i articles d’opinió d’un any de transició provocat per la crisi sanitària. La coordinació és a càrrec de Joan Juanico amb la participació dels fotògrafs d’Es Diari Josep Bagur Gomila i Gemma Andreu.

En l’edició d’enguany té previst participar-hi l’escriptor Pau Faner; el poeta Ponç Pons; el bisbe de Menorca, Francesc Conesa; Antoni Olives, expert en el camp; Catalina Bosch, investigadora de les festes; el folklorista Francesc Carreres; Jaume Anglada, i el periodista Xavi Bosch.

Les restriccions de moviment de les persones, la limitació de l’activitat econòmica, la reducció de concentració en espais públics i les mesures de distanciament han fet impossible la celebració de les festes, la suspensió de les quals va ser aprovada el 17 d’abril per l’Ajuntament de Ciutadella i la Junta de Caixers.