La xarxa social Twitter està valorada en 2.800 milions d’euros, segons el Wall Street Journal. Twitter ha assolit aquest valor després de l’entrada a l’accionariat de l’empresa de la firma de capital risc Kleiner Perkins Caufield Byers, que ha injectat una inversió de capital d’uns 150 milions d’euros. Amb aquests 2.800 milions d’euros, Twitter ja té un valor estimat del doble del New York Times.

Actualment, 350 persones treballen a Twitter i compta amb 175 milions d’usuaris arreu del món. Tot i els 2.800 milions d’euros de valor, encara està lluny de Google (143.000 milions d’euros) o Facebook (18.000 milions).

En tot cas, el creixement de Twitter és notable. Els últims 18 mesos ha quadruplicat el seu valor, i només un mes d’ençà de l’entrada de Kleiner Perkins Caufield Byers, l’ha duplicat. Aquesta firma de capital risc té la seva seu a Silicon Valley, a Califòrnia.

El Financial Times entén aquesta inversió com una mostra de que els inversors estan preparats per invertir en companyies de creixement ràpid. Ara Twitter haurà de buscar un model de negoci rendible. El seu nou president afirma que les proves amb els nous formats publicitaris han resultat satisfactòries, i que la seva prioritat seguirà sent millorar l’experiència de l’usuari.