El primer Consell Executiu del Govern ha aprovat la reestructuració d’algunes conselleries i ha realitzat diversos nomenaments.

Per al Departament de la Presidència, l’Executiu de Quim Torra ha recuperat Antoni Molons (destituït pel 155 al març) ara com a secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació. D’aquesta Secretaria pengen la Direcció General de Mitjans de Comunicació, per a la qual s’ha nomenat Ignasi Genovès, i la Direcció General de Comunicació del Govern, on es manté Jaume Clotet.

Per la seva part, la Secretaria de Difusió i Atenció Ciutadana deixa Presidència i queda adscrita al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, amb Miquel Gamisans Martín com a màxim responsable. Aquesta Secretaria està integrada per la Direcció General de Difusió, on s’incorpora Jordi del Rio, i la Direcció General d’Atenció Ciutadana, on continua Jordi Graells.

D’aquesta manera, Antoni Molons i Miquel Gamisans intercanvien responsabilitats, així com Ignasi Genovès i Jordi del Rio.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram