Editorial Prensa Valenciana, editora de Levante-EMV, ha nomenat els periodistes Lydia del Canto i Miguel Ángel Sánchez com a nous subdirectors del diari a proposta del director del diari, Julio Monreal, qui va accedir al càrrec a mitjan setembre. La que fins ara era l’única subdirectora de la capçalera, Isabel Olmos, es manté.

D’aquesta manera, EPV busca reforçar l’estructura directiva de la capçalera per fer front als actuals reptes informatius, abordar els nous projectes en què treballa, i consolidar la integració dels formats imprès i digital de Levante-EMV.

Amb el seu nomenament, Lydia del Canto torna al diari després d’un any i nou mesos d’experiència en la comunicació política. La periodista es va incorporar a Levante-EMV el 2008 com a redactora de l’edició digital, desenvolupant la tasca de coordinació entre el web i l’edició impresa, però el gener de 2014 va marxar per dirigir la comunicació de la campanya electoral de l’actual president de la Generalitat, Ximo Puig.

Un cop format el nou Govern, Del Canto es va incorporar com a secretària de Comunicació de la Generalitat, càrrec que va deixar després de només tres mesos. Ara, segons destaca l’editora, Lydia del Canto torna a Levante-EMV per continuar amb la tasca ja iniciada d’integrar les redaccions i els continguts de les edicions impresa i digital del diari.

Per la seva part, Miguel Ángel Sánchez ha desenvolupat pràcticament tota la seva carrera a Levante-EMV, on es va incorporar com a redactor el 1984, coincidint amb el moment en què el diari va començar a ser editat per Editorial Prensa Valenciana. Posteriorment, va ser cap de redacció de la secció Comunitat Valenciana, i més endavant va passar a responsabilitzar-se d’economia i del suplement dominical d’aquest mateix àmbit, El Mercantil Valenciano. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram