La CCMA ha obert una convocatòria per a la contractació de projectes radiofònics de tot tipus de formats per a +CatRàdio. La crida per nodrir la graella digital de Catalunya Ràdio es dirigeix a projectes de ràdio per internet, podcasts i continguts multiplataforma. El termini per presentar propostes finalitza el 12 de desembre.

Una comissió de valoració estudiarà els projectes i farà la selecció de la proposta més avantatjosa en funció del contingut i el cost econòmic. La convocatòria indica que es valoraran els projectes que incorporin ajuts a la producció.

La selecció de projectes es realitzarà atenent a les necessitats i als criteris generals de programació: qualitat, incidència social, creació de referents de prestigi, projecció de valors constructius, preservació de la llengua i la cultura, innovació i impuls del talent, concepció multiplataforma, eficàcia i eficiència en la gestió i administració dels recursos humans, tècnics i econòmics, la qualitat artística i el format radiofònic, segons indiquen les bases.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram