La demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes va celebrar aquest dijous al vespre el lliurament de les Mosques de la Informació 2017. En la 29a edició dels guardons, s’ha atorgat la Mosca Grossa (als qui faciliten la tasca dels professionals de la informació) a Imma Parada, cap de comunicació de la Fundació Gala-Salvador Dalí, mentre que la Mosca Borda (als qui la dificulten) ha estat per a Olga Reixach, responsable de comunicació de l’Ajuntament de Figueres.

Durant l’acte, celebrat a la Facultat de Lletres de la UdG, també es va atorgar la Mosca del Col·legi al periodista Narcís Genís, en reconeixement a la seva trajectòria professional i la tasca com a anterior president de la junta gironina del Col·legi.

Per la seva part, la Mosca de Sant Narcís enguany ha estat doble, distingint per una part la trajectòria de l’estudi RCR Arquitectes d’Olot, guanyador del prestigiós premi Pritzker, i l’ascens del Girona FC a primera divisió.

Finalment, enguany la junta ha lliurat de manera extraordinària un guardó honorífic, la Mosca de la Dignitat, als “milers de persones que van fer possible la celebració del referèndum de l’1 d’octubre, i que van treballar i lluitar de manera pacífica per la llibertat d’expressió i la dignitat de tot un poble”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram