El grup Atresmedia ha creat Atresmedia Studios, una nova companyia que té l’objectiu la creació continguts de ficció per a altres operadores audiovisuals i noves plataformes de distribució i exhibició, tant a nivell estatal com internacional, amb la producció de sèries com a eix central.

Atresmedia Studos també té l’encàrrec de comercialitzar i rendibilitzar de les marques del catàleg de continguts del grup, per tal d’assolir “un nivell més” en l’explotació integral i global de les seves produccions.

D’aquesta manera, Atresmedia busca “obrir” una nova via de negoci; “estendre i diversificar” la vida econòmica dels seus productes per rendibilitzar-los més, i “consolidar” el rol “d’operador global”.

El grup ha incorporat com a director general d’Atresmedia Studios Ignacio Corrales (exdirectiu de TVE, Lavinia i Vértice). A més, la directora editorial és Sonia Martínez (també directora de ficció d’Atresmedia), i el director de continguts és Nacho Manubens (director adjunt de ficció del grup).

“La creació d’Atresmedia Studios és un pas natural en l’estratègia de la companyia perquè el contingut, que és el nostre fort, sigui el centre del nostre negoci sense importar quin sigui el seu canal de distribució”, assenyala el conseller delegat del grup, Silvio González.

“Aquesta estratègia ens ha convertit en la gran factoria espanyola de continguts per a tots els suports i ens permet a més rendibilitzar la nostra experiència i capacitat en el disseny i producció de contingut audiovisual”, afegeix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram