Els Premis Ramon Barnils de Periodisme d’Investigació han distingit en la categoria d’obra publicada els reportatges Contractes a l’ombra, de Ferran Moreno i Judit Pastor, publicat a Crític, i L’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona va gastar més de 47.000 euros de diners públics en sessions de coaching: l’opacitat d’un contracte fet a mida, de Rafa Marrasé, publicat a Porta Enrere (aquest en la modalitat de mitjà local i comarcal), ambdós dotats amb 800 euros.

Per la seva part, en la categoria d’obra inèdita s’ha distingit Feina a canvi de llit i menjar: quan l’explotació esdevé oci, d’Èric Lluent. Aquí la dotació és de 1.400 euros i la publicació de l’article al diari Ara.

Els remodelats guardons es van lliurar aquest dimarts al vespre en un acte al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.

El jurat estava format per Mònica Lablanca, directora dels mitjans públics de Sant Cugat del Vallès; Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Jordi Serrat, professor de Periodisme de la Universitat de Vic; el periodista Salvador Enguix, de La Vanguardia; Antoni Bassas, de l’Ara, i Ferran Casas, president del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram