El comunicador i exfutbolista Michael Robinson ha estat distingit amb la 12a edició del Premi Vázquez Montalbán en la categoria de periodisme esportiu, dotat amb 6.000 euros. El lliurament del guardó, que feia dos anys que no es convocava, tindrà lloc el 20 de desembre a l’Auditori 1899 del Camp Nou.

El jurat ha decidit premiar Michael Robinson per “la seva magnífica trajectòria professional en l’àmbit de la comunicació esportiva”, iniciada un cop retirat del futbol professional. El veredicte destaca l’estil “propi i desenfadat” que l’han caracteritzat, tant en les retransmissions de partits com en programes més personals com Informe Robinson, on exposa històries humanes vinculades a l’esport.

El jurat del guardó, atorgat pel Col·legi de Periodistes i el FC Barcelona, estava format per Borja de Riquer, Xavier Folch, Josep Maria Solé Sabaté, Jaume Pujol-Galcerán, Mònica Terribas, Ramon Besa, Joaquim Maria Puyal, Jordi Basté, Sergi Pàmies i Santiago Segurola. També han format part del jurat, amb veu i sense vot, el vicepresident del Barça, Manel Arroyo; el CEO del club, Òscar Grau; el portaveu, Josep Vives, i el periodista Xavier Bosch.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram